Základem léčby je Qi [čchi] ukryta uvnitř jako poklad.

Prof. Bai Yunqiao

Plíce – nedostatek qi

Vhodné potraviny:

Ovoce:

Fíky, jujuba, datle, hroznové víno, třešně

Zelenina:

Mrkev, petržel, cibule, česnek, pórek, dýně, brambor

Obilniny:

Rýže, žito

Maso:

Kachna, vepřové, hovězí

Ostatní:

Žampión, med, vejce, mandle, vlašský ořech, hlíva

 

Nevhodné potraviny:

Mléčné výrobky, chladná a syrová jídla (syrová zelenina), příliš ostrá a tučná jídla

Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s využitím technologie Cookies na tomto webu.
Více informací o Cookies


Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.
Převzato z Google

Zavřít