Základem léčby je Qi [čchi] ukryta uvnitř jako poklad.

Prof. Bai Yunqiao

Játra a žlučník – vlhké horko

Vhodné potraviny:

Ovoce:

Švestka, grapefruit, citrón, limetky, meloun, olivy, jablko

Zelenina:

Rajče, mrkev, celer, brokolice, výhonky alfa-alfa, kukuřice, cuketa, okurka, celer, červená řepa, čekanka

Obilniny:

Slzovka, jáhly, rýže

Maso:

Ryba

Ostatní:

Fazole mungo, adzuki, chryzantéma, sójové klíčky, tofu, zelený čaj, pampeliška

 

Nevhodné potraviny: 

Alkohol, ostrá, smažená a tučná jídla, káva, vejce, sladkosti

Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s využitím technologie Cookies na tomto webu.
Více informací o Cookies


Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.
Převzato z Google

Zavřít